marți, 12 aprilie 2011

Nuanţe

Pentru că tot vorbeam de cerul de sâmbătă, mai postez câteva imagini. 
Cer de Aprilie! Tare mult mi-a placut să văd straturi de nori de nuanţe diferite :)

5 comentarii:

  1. Am avut parte de un cer foarte schimbator zilele acestea. Surprinzatoare paleta de culori desfasurata pe cer, de la alb la gri inchis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este frumos privit din faţa unei poze dar culorile acestea îţi creează o mică senzaţie de frig.Am fost uimit cum după o mică ninsoare a ieşit un soare de parcă era vară.Foarte schimbătoare şi imprevizibilă primăvara asta.Rămâne totuşi plăcerea naturii renăscute.

    RăspundețiȘtergere
  3. In prima fotografie in partea de sus ai prins (din neatentie, pp.) intrerupatorul de nuante... Sa fii mai atenta pe viitor la incadrari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alin, ochi ager:) Mersi de precizare dar! In prima fotografie, in partea de sus am prins (intentionat, fii sigur) intrerupatorul de nuante :D Chiar l-am incadrat special si mai am o poza la arhiva incadrata cam la fel pentru a-mi sustine spusele. Apoi, daca greseam, cea mai simpla solutie ar fi fost sa folosesc un crop; sau l-as fi scos cu totul; sau as fi renuntat sa mai postez foto. :) Imi place ca l-ai observat, nu-mi place ca e perceput ca o greseala. Evident, o greseala tot am facut - ar fi trebuit sa dau nume sugestive fotografiilor si nu ar mai fi fost loc de interpretari. Mersi frumos! Pe viitor ma astept sa fii la fel :)

    RăspundețiȘtergere