joi, 21 aprilie 2011

Urban

7 comentarii:

  1. Prima e excelenta Alina, pare o floarea-soarelui urbana. Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  2. În fotografia de sus se reflectă fotografia de jos? Dacă da, atunci ai fi putut să pui și jos doar nori si ai fi avut sus: nori si nori reflectați. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mircea: Multumesc! Nu mi-am imaginat-o ca o floare a soarelui, fain ai vazut. Si bine ai trecut pe aici:)
    @Escu: Si tie urez bun sosit si multumesc:)
    @Alin: Da, se oglindeste a doua poza in prima. E o idee buna...nori si nori vazuti in oglinda:) Imi plac ideile tale. Multam!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina ai schimbat designul sau sunt eu prea visatoare si nu l-am remarcat pana acum? cred ca mai reusita este prima, a doua nu stiu, parca blocul strica tot :P Mi-ar fi placut color, se vede ca era un soare dupa nori si cred ca avea culori interesante. Este interesant cadrul totusi pentru ca are acele linii orizontale, dar ii lipseste ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Irina, ai sesizat schimbarea :) Da, am schimbat designul, am ales pe fundal o fotografie personala. Cat despre fotografii, multumesc pentru parerile tale sincere, apreciez. Eu am vazut fotografiile legate una de cealalta, poate ca prima ar fi mers postata si fara a doua insa adaugand-o, am completat oarecum povestea. Am ales prezentarea alb-negru deoarece contrastul intre albastrul cerului si griul orasului mi s-a parut deprimant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, parerea mea este ca prima mergea foarte usor de una singura. Fiecare are viziunea lui, eu nu le vad legate. Cat despre a doua... totusi cred ca era mai interesanta color. Asa ai prea mult gri (este aceeasi nuanta si la nori, cer si la partea de jos a fotografiei), centrul tau de atentie cade fix pe raza de soare, adica in sfertul de sus al fotografiei.

    RăspundețiȘtergere